• Cilindrische verfblikken met invallend deksel
Prijs op aanvraag

BLIKKEN DOZEN CILINDRISCH MET INVALLEND DEKSEL VAN 250 ML TOT 6 L

Bij deze verpakkingen in blik klemt een invallend deksel op de binnenzijde van het blik zonder enige binnenrand. De blikverpakkingen met invallend deksel hebben dus een totale opening. Daardoor zijn ze GEMAKKELIJK TE VULLEN met grote stukken en OPTIMAAL TE LEDIGEN.

Het deksel kan ook meer of minder klemmend gemaakt worden, afhankelijk van de eisen van het af te vullen product. Deze blikken worden meestal gekozen voor EXTRA BESCHERMENDE OMVERPAKKING of voor GEMAKKELIJK VERGIETBARE TOEPASSINGEN. Ze zijn geschikt voor vaste en pasteuze producten, maar niet voor vloeibare producten.

METALEN BLIKKEN MET COATING worden gebruikt voor producten die een bescherming van de wand nodig hebben bijvoorbeeld: schilderwerk, lijmen, chemische producten,... op basis van water
DE BUITENKANT VAN DE METALEN BLIK kan zowel blank of wit worden gelakt of voorzien worden van een logo

Deze blikken zijn beschikbaar in volgende diameters:

  • diameter 108mm
  • diameter 165mm
  • diameter 183mm

Bij ons vindt altijd u het juiste blik als verpakking. Werp ook een blik op onze verfblikverpakkingen.

MOGELIJKE UITVOERINGEN

  • Inwendig: blank
  • Uitwendig: blank

MINIMUM BESTELHOEVEELHEDEN

Voor alle artikelen op stock kunt u een kleine hoeveelheid bestellen. Andere groottes kunnen op aanvraag worden besteld, maar alleen in grote hoeveelheden

SLEEVEN EN BEDRUKKEN

We bieden ook de mogelijkheid tot het sleeven of bedrukken van de flessen, mits de minimale bestelhoeveelheid van 10.000/jaar gerespecteerd wordt.