• vierkante kartonnen boxen
Prijs op aanvraag

De ‘All-Fibre Drum' is speciaal ontwikkeld om uw kosten en het milieu te besparen!

De kostenbesparingen haalt U uit de logistieke voordelen van het vierkante vat ten op zichte van de conventionele producten, zoals ronde kartonnen fiber vaten en stalen vaten. 

De besparing van het milieu heeft alles te maken met het volledig uit Kraftliner geproduceerde product, welke gemakkelijk als recyclebaar afval kan worden afgevoerd.

Het vierkante kartonnen vat staat voor optimaal gebruik van de ruimte in Uw magazijn en tijdens transport. U kunt hiermee tot 50 % ruimte besparen, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen.

De sterkte en het egale oppervlak van het vat zorgen voor zeer hoge stabiliteit bij stapeling, wat resulteert in maximaal gebruik van de hoogte in uw magazijn. Tevens zorgt de stabiele stapeling voor meer veiligheid in uw magazijn.

De kostenbesparingen treden niet alleen op bij U in het magazijn, maar ook tijdens het transport naar Uw klant. Bovendien zal Uw klant diezelfde kostenbesparing realiseren in zijn magazijn. Het logistieke voordeel van het Carré vat komt vele malen in de levensduur van het product terug!