Beste klant: weet dat onze sector vermeld wordt in het  Belgisch staatblad als in de  lijst met ‘cruciale sectoren’ en ‘essentiële diensten’.

Als gevolg hiervan hebben we veel meer vragen van ziekenhuizen, pharma, brandweer, bedrijven in voeding of ontsmetting producten, afvalverwerking…..Deze functie willen we zo goed als mogelijk vervullen ook al zijn een groot deel van onze collega’s afwezig.

Dus;

  1. indien uw bedrijvigheid ook vermeld staan in deze lijst, dan krijgt u van ons voorkeur voor opmaak offertes en aanleveringen, maar gezien de overrompeling: gelieve begrip te hebben, kort, vriendelijk en correct te blijven per telefoon, mail en bij afhaling/leveringen.
     
  2.  mocht uw bedrijvigheid niet vermeld staan in deze lijst, gelieve enig begrip te tonen indien uw vragen en leveringen een kleine (of soms grotere) vertraging hebben. We doen onze best om u verder te helpen –mogelijks duurt het iets langer als naar gewoonte .
     
  3. Graag uw begrip als we bepaalde minimum afnames eisen. Soms moeten we evalueren of de tijd verloren voor het picken van een kleine aantal verpakkingen het feit compenseert dat we dan bestelling(en) van ‘cruciale sectoren’ en ‘essentiële diensten’ zoals ziekenhuizen, apothekers, pharma, voeding,…  niet kunnen verzenden.