Groothandel in verpakkingsmateriaal

De expert in industriële verpakkingen

Als groothandel in verpakkingsmateriaal voor de industrie staat Moens Verpakkingen voor flexibiliteit en een uitgebreide knowhow in de distributie van industriële verpakkingen zoals metalen verpakkingen, kunststof verpakkingen, verpakking in aluminium, kartonnen vaten enz.

5 generaties ervaring

Moens Verpakkingen is een familiebedrijf van de 5de generatie met historische roots in de verpakkingswereld. Petrus Moens startte in 1922 een ambachtelijke kuiperij in Dendermonde.
De volgende generaties bouwden de zaak verder uit en intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een bloeiende groothandel in verpakkingsmateriaal.

Mee met de tijd

Door constant de vinger aan de pols te houden op vlak van nieuwe ontwikkelingen is Moens Verpakkingen mee geëvolueerd met de tijd. Vandaag zijn wij uw aanspreekpunt en professionele partner voor distributie van verpakkingen en voor stockbeheer. Wij staan nu ten dienste van meer dan 1000 bedrijven per jaar, gaande van eenmanszaken tot multinationals.

Alles in kannen en kruiken

Of u nu op zoek bent naar vaten, blikken of tonnen, in grote of kleinere hoeveelheden, wij kunnen u altijd de meest flexibele oplossingen bieden dankzij onze unieke knowhow en efficiënte organisatie:

  • meer dan 4.500 verschillende verpakkingen  van 100 ml tot 1000 liter uit voorraad leverbaar
  • mogelijkheid om beperkte hoeveelheden te bestellen
  • stipte levering
  • prima dienstverlening  

Scherpe prijzen en termijnen

Dankzij bevoorrechte contacten met toonaangevende fabrikanten van verpakkingsmaterialen is Moens Verpakkingen beter dan wie ook op de hoogte van de nieuwste evoluties.

Bovendien nemen we  als groothandel in verpakkingsmateriaal grote volumes af, zo geniet u niet alleen van zeer competitieve prijzen maar ook van scherpe leveringstijden.

Vendor Managed Inventory (V.M.I.)

Dankzij de expertise en oplossingsgerichte mind-set is Moens Verpakkingen een onmisbare schakel in de logistieke en verpakkingswereld.

Denkt u aan een volledige uitbesteding van uw aankoop, voorraadbeheer, just-in-time levering,… van de verpakkingen?

Met onze ervaring, unieke kennis van verpakkingen, grote magazijnruimtes en prefinanciering van uw voorraden, zorgen wij voor de verpakking en u voor uw core business!

 

You take care of your CORE BUSINESS, we take care of the PACKAGING!

 

Meer weten?

Contacteer Moens Verpakkingen voor meer informatie over onze groothandel in verpakkingsmateriaal of voor een vrijblijvende offerte.